Открий и напиши своята лична мисия!

Пътеводител за дефиниране на призванието в живота и съставяне на "Изявление на лична мисия"

Днешният въпрос може да се окаже повратната точка на всичко, което вършиш:

"Какъв е смисълът на твоя живот?"

Същият въпрос е бил задаван и от Виктор Франкъл (1905-1997): австрийски невролог и психиатър, както и основател на логотерапията - психотерапевтичен метод, базиран на намирането на смисъл в живота.

Примерът, свързан с него, илюстрира важността на намирането на смисъл и значението на надеждата в най-трудните времена.

През Втората световна война, Франкъл е бил депортиран в концентрационния лагер Терезиенщат, където лично преживял ужасните условия, глад, мъчения и загубата на най-близките хора.

Въпреки това, той никога не се отказал да търси смисъл и надежда в този безумен свят.

През този ужасен период, Франкъл се научил да намира смисъл дори в най-невероятните моменти.

Той се фокусирал върху мисията си да помага на другите затворници, да им дава подкрепа и вдъхновение.

Наблюдавайки, че някои от тях запазили човешкото си достойнство и смисъл в живота, дори в тези ужасни условия, той се убедил, че хората са в състояние да намерят смисъл и в най-тъмните си моменти.

Но... какъв е твоят опит в тази посока, дори и да не се налага да преминаваш през ужасните обстоятелства на Франкъл?

Искаш ли да откриеш своята уникална лична мисия и да насочиш своя живот към постигането на истинско удовлетворение и смисъл?

Програмата по-долу е създадена в плод на проведени (и адаптирани към нуждите на аудиторията) обучения по време на онлайн-програмата за личностно развитие “Повече от успешен” в продължение на шест години.

Представяне на...

Това е ефективна и внимателно тествана програма (при нашата работа в групи по темата) съдържаща стъпка по стъпка инструменти, тестове и видео-обучение за определяне на твоето призвание, които ще ти помогнат да разбереш по-добре себе си и мисията си в живота.
Постарахме се да изчистим програмата от неподходящи и неприложими методики и да я подредим стъпка по стъпка. Целта на тези обучения, тестове и въпросници е да ти помогнат се придвижиш към твоето призвание в живота! 
Твоята цена днес:  29 лв.

Ето какво можеш да очакваш от тази систематична програма:

Изявление на лична мисия - защо и как? Ще бъдат споделени основните дефиниции и ползи при изработването на Изявление на лична мисия!

Ще останеш с чувство за сигурност, увереност и спокойствие, че следваш правилната посока за своя живот, тъй като ще запазиш поглед както върху крайната дестинация в живота си, така и върху средствата за постигането на целите. Ще можеш да мислиш както в краткосрочен, така и в дългосрочен план;

Ще бъдат разгледани шестте етапа към реализиране на призива Обикновено процесът на осъзнаване преминава през 6 предвидими етапа, които следва да вземем предвид...

• Мечтата; • Визията; • Призива • Мисията: • Посвещението; • Реализацията.
Помислете за която и да е било личност от историята и ще можете да проследите целия този процес от шест етапа, водещ до едно основно действие, с което въпросната личност е била запомнена.

✓ Формулиране на визията. Ще ти помогнем да подредиш биещите се в теб идеи, минали и настоящи мечти и да ги избистриш в една ясна за преследване визия!

Визията е кратко и вдъхновяващо изявление, което обрисува дългосрочните амбиции, цели и принципи на индивида. То описва желаното бъдещо състояние на човека и влиянието, което той желае да остави върху своя живот и света около него. Личната визия е по-скоро насочена към крайния желан резултат и предназначението на човека, а не към конкретни действия или стратегии.

В същността си, личната визия отговаря на въпроса "Как искам животът ми да изглежда в дългосрочен план и какво наследство искам да оставя?"

Представяне на инструмента за призив  - благодарение на него ще напишеш призива на живота си в едно единствено изречение.

Подредили сме този процес стъпка по стъпка за теб след дългогодишните ни срещи с хора при определяне на техния призив. Следвай ги и ще го фурмулираш!

✓ Формулиране на ценностите - ще ти помогнем да изясниш своите водещи ценности и да ги формулираш в лесно за запаметяване лично кредо.

В психологичната и популярната литература ценнностите представляват нещата, които вярваш за себе си, за другите, за своята работа и живота като цяло.

В повечето случаи (освен ако не действаш против себе си) твоето поведение отразява вярванията ти. В тази секция ще ти помогнем да превърнеш своите ценности в твое лично кредо.

 

Изявление на лична мисия - Ще съберем всички елементи на една страница!

Твоето изявление на лична мисия е готово. Време е да заложиш в самото него механизми към успешната му реализация.

Ще ви поведем към процеса на изготвяне на "Изявление на лична мисия" стъпка по стъпка! 

Твоята цена днес:  29 лв.

Ето какво ще намериш в програмата:

  • Определи своя призив: Какво искаш да постигнеш в живота си? Запиши ясно твоите цели, амбиции, средство и начини;
  • Дефинирай своята визия: Виж себе си в бъдещето - което си постигнал/а  и как живееш в съгласие със своите ценности;
  • Възприеми промените: Как да си позволиш да се адаптираш към променящите се обстоятелства, като запазиш вярата в своята мисия.
  • Ангажирай се с призива: Как можеш да действаш в съответствие със своя призив в ежедневието?
  • Преодолей препятствията: Разгледай предизвикателствата, които може да срещнеш и как да ги преодолееш.
  • Постоянно развитие: Как можеш да развиваш своя призив през времето.
     

И най-важното: създай своето собствено "Изявление на лична мисия" - кратък, ясен и вдъхновяващ текст на една страница, който описва смисъла на живота ти.

+ БОНУС: Събрани Изявления на лична мисия при директна работа с хора в групите на програмата "Повече от успешен"

“Благодарение на “Повече от успешен” утвърдих моята мисия в професионален и личен план. Професията ми семеен лекар във време на пандемия беше голямо изпитание. Свърхнатоварване с консултации по телефон и в реално време, безброй страдание и болка и липса на етиологично лечение. Заварено положение майчинство и мъж в чужбина. Благодарна съм за привилегията да се включа!” 🤗

- д-р Радица Алексовска

"Тази програма ми помогна да придобия повече яснота за бъдещето си!

С помощта на “Повече от успешен“ успях да преместя мирогледа си в много различна посока и да се заредя с невиждана сила, която ме промени неусетно.”


- Елеонора Станева

От автора:

Позволете ми да ви представя този уникален  пътеводител за съставяне на лична мисия!

В него ще се потопим в света на самопознанието и откриването на смисъла в живота. Тук ще откриете ценни инструменти и обучения, които ще ви помогнат да съставите ясна и вдъхновяваща лична мисия - компас, който ще ви ръководи във всяка стъпка от вашата лична и професионална жизнена пътека.

Личната мисия е като светлина, която озарява вашия път и ви дава смисъл и ориентация в ежедневието. Тя ви насочва към вашите истински страсти и ценности, като ви помага да се фокусирате върху онова, което е най-важно за вас.

Освен това ще разгледаме вашите умения, интереси, мотивация и ценности. Ще ви помогнем да излезете на преден план във вашето собствено приключение към намирането на истинския ви смисъл в живота.

Всяка глава в наръчника ще бъде изградена със специално подбрани упражнения, вдъхновени от РЕАЛНИ хора, които са открили своята лична мисия. Ще имате възможността да откриете уникалните аспекти на вашата личност и какво ви вълнува най-много.

Сега е време да тръгнем заедно на тази изумителна пътека на самооткриване и да намерим смисъла, който ви води напред към изпълнение и удовлетворение в живота. Заповядайте да обърнем следващата страница и да започнем заедно това пътешествие към вашата лична мисия!
Пътешествието на самооткриване, което претърпяхме заедно с участниците в тази програма, беше наистина вълнуващо и вдъхновяващо.

След като съставихме своите изявления на лична мисия, усещахме, че имаме по-ясно насочване и по-добър фокус върху това, което е важно за нас. Програмата ни помогна да открием истинската ни страст и предназначение и да се почувстваме по-мотивирани да работим за постигането на нашите цели.

Препоръчвам я на всеки, който желае да открие своята лична мисия и да създаде по-смислен и напълно удовлетворяващ живот.

- Николина Чорна, сертифициран треньор в "Повече успешен"

Още не сте сигурни? Побързайте, докато не сте изгубили възможността да поставите фокуса си върху най-важното - вашето собствено призвание.

Твоята цена днес:  29 лв.
Copyright ©️ 2007-2023, Семейство.бг ООД. Всички права запазени.Въпроси? Свържете се с нас на: support@semeistvo.bg или ни позвънете на: 089 991 0692