Животът изглежда сложен.

Нашата “Повече от успешен-академия“ го прави по-предвидим и практичен.

Като абонат, ще получиш достъп до нашите седмични обучения от екипа ни с експерти, а също и онлайн-достъп до всичките ни видео-курсове, тренинги, справочници, психологични инструменти и обучения, благодарение на които ще реализираш своята мисия в живота и ще разчистиш пречките по пътя!

Ние сме горд партньор на “Зоната на растежа“, поддържана от “Асоциацията за интензивно семейно консултиране“.

Ето какво съдържа академията:


Достъп до седмичните ни събития на живо, които излъчваме от центъра на гр. София;

Достъп до натрупаните материали при директно консултиране на индивиди и семейства от 20-годишния ни натрупан опит;

Онлайн-систематизирани справочници (тестове, инфографики, стратегии) за значително подобрение на почти всяка лична и семейна ситуация;

Срещи на върха. На всяко тримесечие се събираме с всички останали участници в общността, за да обменим опит и да споделим онова, което сме научили.

Уебинари и интервюта с основателите и външни експерти в областта на индивидуално и семейно здраве, и личностно развитие;

Възможност за отстъпка от обичайните ни цени за психологични консултации, психотерапия и семейна терапия;

Достъп до затворена Facebook-група на нашата онлайн-общност, свързваща експерти, любители и хора в нужда.

Ползите, ако се включиш…

Подобри значително състоянието на твоите психично здраве, семейни взаимоотношения и кариера…

Пълен достъп до нашата ОНЛАЙН-БИБЛИОТЕКА с ресурси

Онлайн-лабораторията съдържа справочници, въпросници и тестове, които сме ползвали в практиката при директно консултиране!

При директната ни работа с клиенти сме имали възможност да получим обратна връзка и да подберем онези тестове, въпросници и ресурси, които са донесли реална полза!

Към днешна дата имаме възможност да ги споделим в онлайн-зона с нашите членове!

Систематизирани справочници

Екипът ни положи усилия, за да бъдат събрани онлайн-справочници (систематизирани в резултат на дългогодишен опит), подредени стъпка по стъпка, които да предлагат бързо решение за значително подобрение на почти всяка лична и семейна ситуация!

Тези справочници съдържат тестове, инфографики, стратегии, PDF-ресурси и др. с цел да се ориентираш бързо в конкретната ситуация, да намериш отговор и да го приложиш за себе си или за своите клиенти.

Адаптирани са за българската действителност.

Разработените справочници са на тема:

☞ родителство;

☞ емоционално здраве;

☞ подобряване на семейните отношения;

☞ личностно развитие;

☞ и много други…

Уебинари и интервюта

Една от най-големите ползи в професионалната ни общност е провеждането на текущи уебинари и интервюта един-два пъти месечно с основателите и външни експерти в областа на индивидуално и семейно здраве!

Тези обучения ще останат записани, за да може да ги гледате в удобно за вас време.

Ще имате възможност и за задаване на въпроси!

Стараем се да интервюираме и да даваме възможност за включване само на треньори с богат опит при консултиране на хора или клинична работа.

Обученията с тези специалисти са нещо, което не можеш да си позволиш да пропуснеш, тъй като ще бъдеш в течение с най-актуалното в областта на психичното здраве!

Срещи на върха - онлайн и на живо

На всяко тримесечие се събираме с всички останали участници в общността, за да обменим опит и да споделим онова, което сме научили. Веднъж годишно (обикновено през лятото) се събираме цялата общност.

20% отстъпка от цената на консултациите с препоръчаните специалисти от общността!

Изглежда почти невероятно, но тази членска програма ни позволява да предложим 20% отстъпка от обичайните цени на специалистите ни за психологични консултации, психотерапия и семейна терапия, ако запишете онлайн-сесии!

Можеш ли да си представиш какъв ефект върху твоето развитие като личност (и разбира се, върху цялото ти семейство) би имала комбинацията от тествани ресурси, справочници, професионални обучения плюс консултации на атрактивна цена?

Плюс: Затворена Facebook-група за всички членове!

Не забравяйте и специалната ни Facebook-група САМО за членовете от общността за обмяна на опит и ценна информация!

Ние използваме бисквитки, според нашата политика за поверителност, за да направим преживяването удовлетворяващо и да разберем как взаимодействате с нашия сайт.

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon

© 2017-2024 Повече от успешен